Marius Zanvetor – noul președinte al organizației USR Aninoasa

Marius-Zanvetor

Marius Zanvetor este noul lider al organizației USR din comuna argeșeană Aninoasa, informează reprezentanții USR Argeș într-un comunicat.

Cine este Marius Zanvetor

Zanvetor are peste 8 ani de experiență în coordonare și management;
A reușit într-un timp scurt să reunească lângă el o echipă formată din tineri și nu numai care își doresc schimbarea în comuna Aninoasa.
”Am hotărât să candidez pentru că în Aninoasa nu s-a realizat nicio investiție majoră de foarte mulți ani, nimic nu s-a schimbat. Lucrurile merg din ce în ce mai rău. Nu există facilități pentru locuitori, iar administrația locală nu face nimic în sensul ăsta. Nu există rețea de gaze, de canalizare nu beneficiază o parte mare din comună, și multe drumuri sunt în stare deplorabilă.
Pe lângă investițiile prioritare (gaze, asfalt, canalizare), să știți că Aninoasa are și un potențial turistic mare, pe care actuala administrație nu-l observă. Cum ar fi să avem în zonă un mic festival, un parc de aventuri, un traseu de echitație sau un eveniment Off-Road?! Chiar și o singură investiție din cele enumerate, ar atrage venituri importante atât la bugetul local, cât și pentru cetățenii din Aninoasa. Rog toate persoanele din comună să mă contacteze la 0725514782 pentru a discuta despre orice problemă sau dacă vor pur și simplu să îmi transmită un mesaj. Îi așteptăm totodată să vină alături de noi la diferite acțiuni civice și activități pentru a reuși în sfârșit să schimbăm în bine localitatea”
, a precizat Marius Zanvetor, potrivit sursei citate.

Sursă foto: USR Argeș.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top