Microbuze școlare noi la Vlădești, Coșești și Priboieni!

mircobuze-scolare-al-Vladesti-Cosesti-si-Priboieni

Elevii din localitățile Vlădești, Coșești și Priboieni vor putea beneficia de condiții optime de transport la școlile unde învață. Astăzi, 6 septembrie, primăriile celor trei comune au intrat în posesia microbuzelor școlare de 16 + 1 locuri achiziționate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, anunță cei de la PSD Argeș în informarea publicată.
Din cele 110 microbuze școlare achiziționate, ministerul de resort a repartizat județului Argeș trei microbuze.

”Consiliul Județean Argeș a transmis ministerului o listă cu localitățile care îndeplineau condițiile solicitate.Îi felicit pe primarii Cristian Hristu Dică, Nicolae Pană și Sorin Lupu pentru preocuparea arătată pentru copiii din comunele lor.

Știu că în majoritatea localităților din județ cele mai noi microbuze școlare sunt cele care au fost repartizate, în 2014, în timpul guvenării PSD și că este nevoie de înnoirea parcului auto pe această zonă. Acesta este și motivul pentru care am încheiat, prin Consiliul Judetean Arges, un acord de parteneriat cu 25 de comune pentru achiziționarea de microbuze electrice pentru transportul elevilor în cadrul unui proiect accesat de Ministerul Educației – România prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Peste 5.000 de elevi vor fi transportanți în siguranță și în condiții optime cu noile microbuze.

Rămânem constanți în accesarea tuturor proiectelor disponibile pentru a îmbunătăți condițiile în județul nostru și, împreună cu primarii din Argeș, dovedim, de fiecare dată, că alături de sănătate și infrastructură, educația reprezintă o prioritate pentru noi!”, transmite Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, potrivit informării publicate.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top