Ministrul Justiției, întâlnire cu Ambasadorul SUA la București

332217503-786256036511713-2255530638536546490-n

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit, luni, cu ambasadoarea SUA la Bucureşti, Kathleen Kavalec, şi au discutat despre cooperarea judiciară şi progresele realizate în domeniul justiţiei de către România.

”În cursul zilei de astăzi, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a avut o întrevedere de lucru cu ambasadoarea SUA la Bucureşti, Kathleen Kavalec, în cadrul căreia au fost trecute în revistă progresele realizate în domeniul justiţiei de către România în anul 2022 şi stadiul colaborării judiciare bilaterale”, a transmis, luni seară, Ministerul Justiţiei.

Sursa citată mai sus menționată a mai precizat că ambele părţi au subliniat cooperarea foarte bună între România şi Statele Unite în domeniul combaterii criminalităţii, cooperare care va continua în baza parteneriatului strategic dintre cele două state.

”De asemenea, în cadrul discuţiei, ministrul Justiţiei a trecut în revistă proiecţiile de dezvoltare, pe termen mediu şi lung, ale sistemului judiciar din România, precum şi vulnerabilităţile cu care se confruntă, în opinia sa. Dialogul constant între ministrul Justiţiei şi Ambasada Statelor Unite va continua în viitor pe temele sus-menţionate”, a mai transmis Ministerul Justiţiei.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top