Expoziție de bijuterii și lansare de carte virtuală, la Muzeul Municipal Curtea de Argeș

332041337_5549201531851018_5878340613032365981_n

Miercuri, 8 Martie a.c. , de la ora 15.00, Sala Basarabilor a Muzeului Municipal Curtea de Argeș va fi gazda unui alt regal dedicat exclusiv primăverii și lunii femeii, cuprinzând o serie de activități.

Veți putea lua parte la vernisajul expoziției de bijuterie contemporană, cu piese unice realizate de Aaru, Andrada Mihai și Cristina Mașnitz. Începând cu ora 16.00, sunteți așteptați la lansarea cărții virtuale „Bazar – eseuri, amintiri, povestiri”, de Mariana Nicolae, ilustrată de loana-Teodora Duță Schmiedigen și publicată de Editura Biscara.

„Această carte a fost un act de curaj din partea celor care au contribuit la realizarea ei. De ce? Pentru că ne-am propus de la început să producem o carte virtuală. Adică o carte care să poată fi citită doar pe internet, o carte accesibilă oricui este interesat de problematica ei, de oriunde din lume, desigur, dacă știe limba română la nivel avansat și are curajul de a citi despre lucruri pe care adesea le neglijăm sau, mai rău, le consideram derizorii. Este o carte gratuită pentru cei care-și doresc s-o citească, pentru că avem credința fermă că în secolul XXI toată lumea trebuie să aibă acces la informare, educație, artă. Singurul cost din partea cititoarelor și cititorilor este dorința de a citi. Cartea se citeşte uşor. Nu chiar ca textele de pe Facebook, dar nici ca o carte cu pretenții. Este o carte care își propune să va informeze, dar și să vă distreze. Stilul este alert, folosind pe cât posibil doar limba română actuală, fără prea multe anglicisme și, ca de obicei, cartea ridică întrebări și vă lasă pe dumneavoastră să căutați răspunsurile cele mai adecvate. Chiar dacă nu sunt cele mai uşoare sau cele acceptate de majoritate. Vă aşteptăm la lansare pentru a petrece clipe plăcute discutând despre carte, primăvară și oameni!”, este mesajul autoarei. (Răzvan Ciobanu)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top