NEWS ALERT! Elena Iagăr și soțul s-au înscris în PNL

elena-iagar

Elena Iagăr, directorul Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș, a oficializat aderarea sa la Partidul Național Liberal (PNL). Această decizie a fost comunicată în contextul în care Elena Iagăr intenționează să se înscrie în cursa pentru un mandat în Consiliul Județean, reprezentând PNL.

Paralel cu această decizie, partenerul său, Adrian Ștefănoiu, a optat și el pentru o afiliere la PNL. Acest pas reprezintă o schimbare semnificativă în opțiunile politice ale celor doi, consolidând astfel prezența lor în rândurile PNL.

Aderarea Elenei Iagăr și a partenerului său la PNL reflectă dinamica alianțelor politice la nivel local și indică o mutare strategică în cadrul peisajului politic al județului. Aceste schimbări pot influența compoziția și direcția politică a Consiliului Județean, evidențiind interesele și susținerea pentru proiectele propuse de Partidul Național Liberal în această regiune.

De asemenea, în anul 2022, Elena Iagăr a obținut titlul de doctor în Filologie, consolidându-și astfel expertiza în domeniul cultural și artistic. Ulterior, în luna decembrie 2023, a experimentat o reconfirmare în funcția de manager al Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș, fapt ce a fost rezultatul obținerii unei note remarcabile de 9,84 în cadrul concursului organizat de Consiliul Județean (CJ).

Această reconfirmare în funcția de manager denotă recunoașterea abilităților și competențelor dovedite de Elena Iagăr în gestionarea domeniului cultural la nivel județean. Calificativul înalt obținut în cadrul concursului subliniază excelența sa profesională și capacitatea de a răspunde cerințelor și așteptărilor autorităților locale.

De asemenea, în cursul anului trecut, Iagăr a fost desemnată să facă parte din Comisia Națională pentru Salvagardarea Patrimoniului Cultural Imaterial din cadrul Ministerului Culturii. Această numire la nivel național evidențiază contribuția sa semnificativă în domeniul protejării și promovării patrimoniului cultural imaterial al țării, confirmându-i astfel influența și implicarea în aspecte culturale de importanță națională. (Antoniu NEGUȚ)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top