Useristul Adrian Vlădău este noul viceprimar al Câmpulungului

adrian-vladau campulung


În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpulung, care a avut loc la data de 31 ianuarie, s-a procedat la alegerea celui de-al treilea viceprimar din cadrul mandatului 2020-2024.

Candidații în cursa pentru această funcție erau Adrian Vlădău, reprezentant al USR, și Ionel State, membru al Partidului Național Liberal. După procesul de vot, Adrian Vlădău, susținut de USR, a obținut un total de 10 voturi favorabile din partea consilierilor locali, în timp ce contracandidatul său, Ionel State, a înregistrat doar 4 voturi în sprijinul său. Astfel, Adrian Vlădău a fost confirmat în funcția de al treilea viceprimar al Câmpulungului în cadrul mandatului curent.

Este important de menționat că această alegere vine în urma demisiei lui Nicolae Zaharia, membru PNL, în luna august a anului 2022, și a renunțării la funcție a lui Constantin Țurțulea, din motive personale, în ianuarie 2024.

În replică la confirmarea sa în funcția de viceprimar, Adrian Vlădău a declarat: „Mă onorează propunerea doamnei primar. Sunt convins că vom face treabă bună în continuare.”

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top