Nicolae Pavelescu, deputat, vicepreședinte PSD Argeș: „Este nevoie de un Pact Politic pe Agricultură!”

PSD susține ideea realizării un Pact Politic pentru agricultură care să prevadă o anumită stabilitate privind proiectele susținute pentru acest sector, indiferent de schimbările politice care pot avea loc la Ministerul Agriculturii, afirmă deputatul PSD de Argeș Nicolae Pavelescu. 

„PSD a atras atenția anterior că unele programe bune de investiții inițiate în guvernările social-democrate (de exemplu, investițiile în irigații) au fost sistate când s-au schimbat Guvernul și ministrul Agriculturii, în dauna fermierilor.

De aceea, în momentul realizării Pactului, la masa politicienilor ar trebui să stea si reprezentanții fermierilor pentru a se lua decizii bune pentru acest sector. Pe de altă parte, la insistența PSD, România a transmis o scrisoare către Comisia Europeană în care, la fel ca celelalte 5 state solicitante, cere reintroducerea taxelor vamale pentru cerealele exportate din Ucraina, o monitorizare mai atentă grânelor care tranzitează spațiul UE și o formulă de calcul corectă pentru alocarea ajutoarelor către statele afectate.”, transmite deputatul Nicolae Pavelescu. 

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top