Nicolae Pavelescu (PSD): „Cumpără românește!”

Niciun alt partid nu a făcut și nici nu va face mai mult decât PSD pentru economia națională și pentru populație, spune deputatul PSD de Argeș Nicolae Pavelescu.

”Prin nenumărate programe și măsuri a determinat majorarea salariilor și a pensiilor, a acordat stimulente și facilități benefice antreprenorilor și companiilor. Propune acum tuturor un nou program de anvergură. Să cumpărăm românește! Să susținem astfel locurile de muncă, economia națională, producătorii locali, astfel încât să contribuim, în ultimă instanță, la propria noastră bunăstare.

CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE nu este doar un slogan! Ci o veritabilă structură de rezistență a tuturor programelor economice pe care PSD le are în vedere în actuala guvernare.

Să cumperi românește este în fapt un autentic gest de PATRIOTISM ECONOMIC!

Înseamnă să susții firmele românești și angajații lor, să determine crearea de locuri de muncă și implicit mai multă prosperitate nu doar personală, ci și pentru comunități. Înseamnă o șansă ca România să se dezvolte prin PRODUCTIVISM, să-și majoreze exporturile și să reducă masiv importurile.

Este momentul să demonstrăm că suntem pe deplin conștienți de valoarea muncii românilor. Că suntem mândri de antreprenorii și firmele locale care au construit branduri noi și care luptă, de la egal la egal, cu corporații de miliarde de euro.

Iar cel mai simplu, dar și cel mai eficient mod de a aprecia efortul, talentul, valoarea și originalitatea este să transformăm un îndemn, CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE, într-o stare de spirit la nivel național!”, transmite Nicolae Pavelescu.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top