Sediul ISU Argeş va fi reconstruit

Sediul-ISU-Arges-696x510

„În perioada 2019-2024 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență derulează proiectul „Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre” în cadrul căruia, printre alte clădiri incluse în proiect, va fi demolat și reconstruit sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Căpitan Puică Nicolae” al județului Argeș, situat în municipiul Pitești, strada Traian, nr. 26” anunță ISU Argeș.

Proiectul derulat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență este finanțat de Banca Mondială și Guvernul României și are drept scop creșterea rezilienței infrastructurii critice de răspuns la dezastre și situații de urgență.

În etapa preliminară demarării fiecărui subproiect, se realizează o analiză a riscurilor de mediu și a riscurilor sociale asociate cu activitățile ce urmează a fi implementate.

Sediul ISU Arges si Detasamentul de Pompieri Pitesti inainte de proiect
„În conformitate cu standardele și politicile Băncii Mondiale dorim să ne asigurăm că impactul acestei investiții asupra comunității și a mediului este unul pozitiv iar eventualele inconveniente provocate ca urmare a desfășurării lucrărilor vor fi gestionate astfel încât efectele acestora să fie minime.

Pentru aceasta a fost elaborat un Plan de Management de Mediu și Social – PMMS, care a fost publicat și poate fi consultat pe paginile de internet ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Căpitan Puică Nicolae” al județului Argeș, dar și în format tipărit la sediul unității.

Pentru că dorim să ne asigurăm că sunt luate în considerare toate aspectele care ar putea apărea și că am găsit cele mai bune metode pentru a le gestiona, vă rugăm ca, în măsura în care considerați că activitățile desfășurate ar putea să vă afecteze sau dacă pur și simplu aveți informații sau idei care ne-ar putea ajuta, să consultați documentele atașate, accesând linkul: https://www.isuarges.ro/PROIECT/ și să ne împărtășiți opiniile, sugestiile sau recomandările dumneavoastră” mai anunță conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges.

Pentru aceasta aveți la dispoziție următoarele posibilități:

să completați formularul atașat și să ni-l transmiteți prin poștă sau direct la sediul IGSU din București Bd. Dimitrie Pompeiu nr 10A – în atenția Unității de Implementare a Proiectului „Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre” sau al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Căpitan Puică Nicolae” al judeţului Argeş din municipiul Pitești, strada Traian, nr. 26.
să contactați la nr. de telefon 021 2086150, int. 27330 (între orele 08.00-16.00);
să ne scrieți pe email la adresa petitii.uip@igsu.ro;
să participați la dezbaterea publică organizată în data de 20 octombrie 2023, ora 11:00.
Întâlnirea de dezbatere publică este organizată astfel încât veți putea opta să participați fie online (solicitând linkul de acces la adresa de email petitii.uip@igsu.ro), fie cu prezență fizică la sediul II al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Căpitan Puică Nicolae” al județului Argeș, din municipiul Pitești, strada Mărășești, nr.1.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top