O femeie din județul Arad a reclamat prin apel la 112 că oamenii legii îi vor reține permisul de conducere pentru că a parcat pe trecere

politia.hepta

O femeie din judeţul Arad, în vârstă de 33 de ani, a apelat la numărul unic de urgenţe 112, nemulţumită că poliţiştii urmau să o amendeze şi să îi reţină permisul de conducere după ce aceasta parcat maşina pe o trecere de pietoni.

”În ziua de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 15:00, o femeie de 33 de ani, din Arad, a fost sancţionată de poliţiştii Biroului Rutier pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. Femeia ar fi parcat pe trecerea pentru pietoni din faţa unei unităţi şcolare din municipiu, şi ar fi refuzat să se pună în mişcare, la solicitarea echipajului de poliţie care se deplasa pe Bd. Gen. Dragalina. Totodată, femeia ar fi refuzat în repetate rânduri să prezinte poliţiştilor documentele de identitate”, informează IPJ Timiş într-un comunicat.
Potrivit unor surse apropiate polițisștilor, în timp ce şoferiţa era legitimată, aceasta a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita ajutor deoarece urma să îi fie reţinut permisul de conducere, relatează News.ro.
De asemenea, femeia a fost totuşi amendată cu 2.490 de lei, pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare, asdtfel că i-a fost sispendat dreptul de a conduce autoturismul pentru 30 de zile.

Sursa foto: hepta.com

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top