Pizzeria ALLMUNDO Pitești vă așteaptă cu produse proaspete și oferte imbatabile! Comandă ACUM

Pizzeria ALLMUNDO din Pitești nu este doar un simplu business, locatia noastră a luat nastere din dorința de a ne face toți clientiii să se simtă norocosi încă din momentul in care ne-au dat prima comandă telefonică sau dacă au optat să vină direct in locația noastră…la geam pentru a comanda in cel mai scurt timp produsele preferate pe care le doresc.

Noi, cei din echipa ALLMUNDO, avem grija chiar și de cele mai pretentioase gusturi, astfel că prin maestria bucătarilor nostri experimentati reușim să oferim produse proaspete, pregătite cu multă migală si cu ingrediente de calitate

Așadar, aducem garantat gustul autentic italienesc mai aproape de tine. 

Așadar, într-un timp foarte scurt de la deschidere, fiind pe piata din 2023 Pizzeria ALLMUNDO a reusit să câstige inimile clientilor săi, iar astfel să ajungă în topul locațiilor preferate ale piteștenilor iubitori de pizza autentică preparată după rețete tradiționale..

Asta nu este tot! Pe lângă pizza, la noi vei putea găsi o gama varianta de produse și oferte care să îți încânte simțurile!

Poți încerca oricând o porție delicioasa și crocanta de crispy strips sau poți oricând degusta un burger savuros de pui sau de vită!

OFERTE DE NEREFUZAT!

Pentru că ne place să fim alaturi de clienții noștri fideli, va prezentam și SUPER oferte de NEREFUZAT!

La oricare 3 pizza mici comandate vei primi o pizza prosciutto e funghi! Iar asta nu e tot!

Ești acasă cu familia sau cu gașca și vă e foame? La oricare 2 pizza family comandate vei primi o sticlă de Pepsi de 2 litri din partea casei și două sosuri la alegere!

Unde ne gasiti?

Pitești, bd. Petrochimiștilor, bl. B8 parter (lângă Școala Gimnazială nr.7)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top