Organizația PSD Câmpulung și-a ales astăzi conducerea

psd-clung-alegeri

Astăzi a avut loc Conferința Municipală de Alegeri a organizației PSD Câmpulung.
Peste 240 de membri ai Organizației PSD Câmpulung au participat la Conferința Municipală de Alegeri. În urma votului exprimat de către aceștia, în funcția de președinte al filialei a fost ales Georgel Mădulărea. Prim-vicepreședinte a fost ales Ciprian Neculăescu, subprefect de Argeș, iar secretar executiv a fost ales Marinică Fologea.

Iată care sunt ceilalți membri ai Biroului Municipal al PSD Câmpulung aleși astăzi:

⏺Constantin Ivan (consilier municipal) – Vicepreședinte
⏺Corina Scarlat – Vicepreședinte
⏺Mirabela Manea (consilier municipal) – Vicepreședinte
⏺Mihai Răucea – Vicepreședinte, Președinte TSD
⏺Magdalena Dorcioman – Vicepreședinte, coordonator OFSD
⏺Marin Stanciu (consilier municipal) – Vicepreședinte, Președinte OPSD
⏺Steluța Popescu – Trezorier
⏺George Ghinescu – Membru
⏺Anton Arghira – Membru
⏺Sergiu Cicu – Membru
⏺Sergiu Beșleagă – Membru
⏺Cornel Băjan – Membru
⏺Oana Durdun – Membru
⏺Alexandra Tănasie – Membru
⏺Liviu Țâroiu – Membru
⏺Oana Sîntion – Membru
⏺Cosmina Ghițoiu – Membru
⏺Mihai Ghinea – Membru
⏺Nicoleta Solomon – Membru
⏺Alina Fica – Membru
⏺Florin Ionuț Radu – Membru
⏺Florin Puiu – Membru

„Până în acest prezent, organizația a fost condusă ca președinte interimar de către deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, care și -a exprimat astăzi în continuare sprijinul total pentru organizația municipală.
Facem precizarea că mandatul actualei conduceri a PSD Câmpulung este pentru o perioadă de șase luni, după care vor avea loc noi evaluări.
La evenimentul de astăzi a fost prezentă o #echipă puternică a PSD Argeș, condusă de către președintele Ion Mînzînă. Din aceasta au făcut parte: Senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, primarii Constantin Panțurescu de la Curtea de Argeș, Ion Georgescu de la Mioveni, Gheorghiță Boțârcă de la Topoloveni, Nicolae Velcea de la Ștefănești, Ion Baicea de la Costești, Ion Dumitru de la Albota, Vasile Leau de la Boteni, Dumitru Secăreanu de la Dâmbovicioara, Ion Cojocaru de la Nucșoara, Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, Ion Marin de la Stoenești, Petre Boncoi de la Valea Mare Pravăț, Florin Proca de la Berevoești, Ion Pădureanu de la Godeni, Marius Manole de la Aninoasa, Victor Cătălin Turturică de la Bălilești, Mugurel Minciună de la Cetățeni, Ion Gârleanu de la Bogați, Gabi Șerbănoiu de la Stâlpeni, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, consilierii județeni Cristina Popa, Nicoleta Nicolescu, Vasile Negoescu, Viorel Enache, Marilena Ionescu, Bogdan Bălan, Aurel Iacșa, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Andreea Călinescu-Oner, Toma Nicodim.
Cu acest prilej a fost prezentat și raportul de guvernare locală 2020 – 2023 intitulat sugestiv “Elena Lasconi a îngropat Câmpulungul stradă cu stradă. Obiectivul PSD la Câmpulung este clar: să redea orașului măreția de altădată!”
, transmit social-democrații argeșeni.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top