(P) Dentalis Clinic by dr. Mirela Mihalache – 25 de ani de servicii stomatologice complete la cele mai înalte standarde!

dentalis clinic pitesti

Cine suntem? De ce să alegeți serviciile noastre? 

Vă oferim tratamente stomatologice moderne și individualizate pentru fiecare pacient în funcție de problema stomatologică, la prețuri competitive. Suntem de 25 de ani alături de argeşeni, iar colaborarea noastră cladită pe profesionalism, încredere, transparenţă şi corectitudine este un factor major în alegerea serviciilor noastre de stomatologie şi ortodonţie.

Suntem o echipă tânără de specialişti este gata să intervină în îngrijirea zâmbetului şi sănătăţii orale, a tuturor pacienţilor care ne calcă pragul. Dentalis Clinic by dr. Mirela Mihalache dispune de: 4 cabinete stomatologie dotate cu aparatură medicală de ultimă generaţie, sală de chirurgie, sală de recuperare postoperatorie, sală pentru sterilizarea instrumentarului medical, laborator de clinică dentară, o recepţie friendly, precum şi locuri de parcare destinate exclusiv pacienţilor noştri.

Având ca obiectiv principal oferirea de servicii stomatologice la cel mai inalt nivel pentru toţi pacienţtii noştri investim constant în dotarile tehnice ale clinicii şi în îmbunătăţirea permanentă a cunostinţelor personalului nostru prin participarea la diverse cursuri de specializare periodice. Reprezentată de o echipă tânără, entuziastă şi devotată, Dentalis Clinic by dr. Mirela Mihalache este de altfel unul dintre punctele de referinţă de pe piaţa serviciilor interne de stomatologie.

Gama de servicii

Stomatologie generală

Protetică

Chirurgie orală

 Implantologie

Ortodonţie

Endodonţie

Profilaxie

Cosmetică dentară

Parodontologie

Unde ne găsiţi?

Adresa: Piteşti, Argeş, Ronânia, strada Mircea Eliade nr.36 Contact: (+40) 0722 31 30 39

E-mail: mirela_s_m@yahoo.com

Web: www.dentalisclinic.ro

PROGRAM DE LUCRU: 

LUNI    09:00-21:00

MARTI         09:00-21:00

MIERCURI        09:00-21:00

JOI                  09:00-21:00

VINERI             09:00-21:00

SAMBATA  inchis

DUMINICA  inchis

Dentalis Clinic by dr. Mirela Mihalache – Un zâmbet asigurat pentru fiecare!


Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top