Polițiștii argeșeni au dat peste 300 de amenzi în acest weekend pentru nerespectarea regulilor de circulație

image-2018-03-9-22332957-0-politia-rutiera

Peste 300 de amenzi în valoare de 65.000 de lei au fost date de polițiștii argeșeni, în ultimele 48 de ore, șoferilor care nu au respectat regulile de circulație. De asemenea, au fost suspendate peste 20 de permise de conducere, iar 12 certificate de înmatriculare au fost retrase.

„În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citește și: Astăzi este ziua internațională de luptă împotriva consumului și traficului ilicit de droguri

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 25 de permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și la cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate îngreunată.”

FOTO: Inquam Photos

Comentează prin Facebook:

Share this post

0 Replies to “Polițiștii argeșeni au dat peste 300 de amenzi în acest weekend pentru nerespectarea regulilor de circulație”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top