PAPALAND – locul unde găsești o „feerie” de gusturi bune direct la tine in farfurie!

papaland-cover

Ti-e foame? Ai vrea să comanzi ceva, dar nu știi ce și de unde, dar sa aiba prețuri ok? Vrei să mănânci ceva bun, gustos și sănatos? PAPALAND Pitești este locul potrivit!

De ce să comanzi de la noi?

Știm că poate esti deja plictisit/ă de ofertele actuale de pe piața de delivery din Pitești. Ai auzit mereu și mereu aceleași oferte și prezentari a unor locații care se doresc a fi în TOP, dar in realitate lucrurile nu stau chiar așa cum se vede pe net sau in pliante? La noi vei gasi o echipa dornică sa satisfacă dorințele tuturor clientilor.
Profesionslismul, curatenia, calitatea produselor și serviciilor oferite – reprezintă decalogul după care ne ghidam zilnic pentru a vă oferi o experiență placută de fiecare dată, iar astfel să reveniti cu plăcere de fiecare data in locatia noastra, sau pentru a comanda direct acasa sau la birou ori de câte ori vă este foame sau pur și simplu vreti să simțiti gustul unui blat pufos de pizza asezonat cu margine de mozzarella așa cum nu ati mai mancat pana acum!

ZECI DE REȚETE DE PIZZA DIN CARE PUTEȚI ALEGE! SUNT VALABILE PENTRU TOATE GUSTURILE ȘI…BUZUNARELE!

Un alt motiv pentru care sa comandati o pizza de la PAPALAND este meniul variat din care vă puteti alege orice pizza doriti. De la quattro stagioni la țăranească sau pentru cei mai pofticioși avem si o reteta proprie pe care abia așteptăm sa o descoperiti!
De asemenea, toate produsele noastre sunt plamădite cu drag și din ingredinte 100% naturale, achizitionate de la comercianți locali. Încearca și NU VEI REGRETA! 🙂

PROMOTIE !!!

NU RATA OCAZIA! La oricare 3 pizza cumparate veți primi GRATIS o pizza Marguerita!

Ne găsiti in Pitești, cartier Găvana III, pe bl. 1 Decembrie 1918, nr. 11
Pentru comenzi puteti suna la tel.: 0735.049,090

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top