„Pretty Petals” by Sandra – locul unde găsești produse și servicii florale de cea mai bună calitate!

329126119_1515400992280996_2170036327475178070_n

Vino și tu să descoperi atelierul de flori al Sandrei din Pitești!

E TIMPUL PENTRU FLORI. NIMIC MAI MULT!

Atelierul de flori „Pretty Petals by Sandra” înseamnă flori și emoții.
Am pornit la drum în anul 2022, cu un atelier floral în Pitești, unde muncim zilnic pentru a realiza împreună cu clienții noștri cele mai frumoase surprize și cadouri de neuitat.
Din dorinţa de a fi mereu aproape de clienţii noştri, atelierul „Pretty Petals by Sandra” vă livrează florile prin curieri proprii într-un timp de 2-4 ore ( în funcție de dimensiunea comenzii ), la domiciliu sau la birou. Oferim servicii de livrare în tot municipiul Pitești. Ne bazăm întotdeauna pe talentul şi priceperea noastră, pe capacitatea de a crea o atmosferă placută şi de a oferi clienţilor produse şi servicii de calitate superioară ori de câte ori ne calcă pragul.

Aranjarea florilor dusă la nivel de artă!

Aranjarea florilor reprezintă o artă vie, iar misiunea noastră pentru clienții noștri este ca să se bucure de fiecare dată când au nevoie de noi. Oricare ar fi ocazia, motivul, sezonul sau bugetul, florile noastre sunt ideale pentru a transmite un mesaj, un sentiment sau un cadou.

La noi veți putea găsi buchete de flori și aranjamente florale perfecte pentru orice ocazie din viața dvs. la prețuri accesibile!

De asemenea, putem fi un partener de încredere în organizarea evenimentelor perfecte, fie că vorbim de cununii, botezuri sau petreceri corporate.

Vă invităm să ne descoperiți flower shop-ul din Pitești, de pe bulevardul Eroilor, lângă Judecătorie, sau ne puteți contacta telefonic!

Pentru livrări puteți suna la: 0728.856.392

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top