PSD anunţă că va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu: „Doar penali în funcții publice”

Secretarul General al PSD, Paul Stănescu, anunţă că formaţiunea va depune o moţiune de cenzură împotriva guvernului Cîţu.

Reprezentantul PSD aduce acuzaţii grave guvernanţilor.

Cu un condamnat în fruntea executivului şi viitor preşedinte de partid, Iohannis şi PNL-ul nu mai au dreptul să vorbească despre statul de drept. Depunerea candidaturii premierului Cîţu la preşedinţia PNL echivalează cu susţinerea necondiţionată a preşedintelui Klaus Iohannis pentru un penal. Sub conducerea lui Klaus Iohannis, România a bifat astfel o premieră internaţională ca un guvern democratic şi un partid istoric să fie conduse de un politician care a făcut închisoare, iar politica oficială de stat să devină „Doar Penali în funcţii publice”

a explicat secretarul general al PSD Paul Stănescu.

Reprezentantul PSD afirmă că partidul va depune o moţiune de cenzură.

Penali şi mincinoşi! Minciuna a devenit emblema acestui Guvern. Cu Pinocchio în frunte, încrederea în executiv este la pământ, astfel încât două treimi din români simț direcţia greşită şi se întreabă, firesc, în ale cui buzunare se află halucinanta creştere economică cu 13%? Pentru toate aceste motive vom depune moţiune de cenzură! Trebuie opriţi înainte de a transforma cu totul România într-o ţară penală, dar liberală!

a mai spus Paul Stănescu, potrivit sursei citate.

O altă moţiune de cenzură care a vizat Guvernul Cîţu a fost respinsă în Parlament în luna iunie.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top