Răspunsurile românilor la mesajul de Paște adresat de Liviu Dragnea: „Îți doresc ca restul zilelor tale să ți le petreci după zăbrele, și să ciocneșți ouălele colegilor tăi de celulă după ce le belești mielul!”

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a postat un mesaj de Paște care a stârnit numeroase reacții negative pe rețeaua de socializare Facebook.


„Să primiți Sărbătoarea Învierii Domnului cu seninătate și să va bucurați de lumina acestor zile împreună cu cei dragi. Va doresc Paște fericit! Hristos a înviat!”, 

a scris Dragnea pe Facebook.

Peste 3100 de români i-au răspuns liderului PSD, mesajele fiind majoritar critice. Chiar dacă unele dintre ele (cele mai dure) au fost șterse de administratorii paginii, si cele rămase exprimă indignarea românilor față de Liviu Dragnea și partidul de guvernământ.


„Hristos a înviat! Să nu mai furi, să nu mai minți, să-ți fie ultimul Paște în libertate”, este unul dintre cele mai apreciate comentarii la postarea lui Dragnea, scris de Mihaela Ghercă.


Alin Popicu – „Hristos a înviat!Și îți doresc ca restul zilelor tale să ți le petreci după zăbrele, și să ciocneșți oualele celegilor tăi de celulă după ce le beleșți mielul! DOAMNE AJUTĂ!”

Răzvan Serbanoiu – „Când te-au învățat „credința”, sfatuitorii israelieni nu te-au învățat și porunca nr. 7 „să nu furi!”?”


Mihaela Popșa – „Alături de cei dragi” Cei dragi sunt departe, în țări străine. Stai liniștit, știm că spui din suflet te credem, ești om de cuvânt .Un singur lucru va urez, NIMIC !!!


Tudor Stoian – „Bre Livache, nu iei și matale exemplu de la Isus și să te sacrifici creștinește pentru mântuirea celorlalți? Salvarea ta personală condamnă o țară-ntreagă!”


Natalia Toma Barbu – „Să mănânci ce mănânc eu acum de paști din 640 Ron pensie, asta e urarea mea și a celor că mine”


Georgiana Georgia – „Ești un Iuda și nu uita că există Karma! Vei plăti cu vârf și îndesat ceea ce ai făcut acestei țări… Pușcăria va fi doar o glumă pe lângă ce te așteaptă…”Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top