S-au finalizat și recepționat lucrările de extindere a reţelei de canalizare menajeră pe str. Intrarea Nicolae Bălcescu din municipiul Piteşti

apa-canal

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță finalizarea şi recepţionarea lucrărilor de execuţie din cadrul proiectului „Extindere rețea canalizare menajeră, str. Intrarea Nicolae Bălcescu, mun. Piteşti, jud. Argeş‟, investiţie în valoare de 186.369 lei fără TVA, decontată din fondurile proprii, conform Procesului Verbal de recepţie la terminarea lucrărilor nr. 1529/20.07.2022, care vine să rezolve o problemă foarte importantă a cetățenilor din zona respectivă. Lucrările pentru realizarea acestui obiectiv au fost realizate de firma SC Jet Construct Pipe SRL, conform contractului de prestări servicii nr. 258/10.12.2021, după cum urmează: 

  • canalizare menajeră gravitaţională  PVC-KG, DN 250 mm, L = 177 m; 
  • canalizare menajeră sub presiune PEHD, DN 63 mm, L = 196 m. 

„Obiectivul general al acestei investiţii îl reprezintă îmbunătăţirea infrastructurii de apă uzată spre beneficiul populaţiei şi al mediului, ceea ce determină conformarea calităţii apei uzate la prevederile actelor normative de reglementare şi ale legislaţiei în vigoare. Ca urmare a finalizării lucrărilor de extindere a reţelei de canalizare menajeră pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu, dorim să vă aducem la cunoştinţă că, în conformitate cu prevederile Legii serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 241/2006 – republicată, este obligatorie racordarea utilizatorilor la reţeaua de canalizare, acolo unde există reţea de canalizare. 

În acest sens, rugăm utilizatorii din zonă să dea curs solicitării noastre de racordare la sistemul public de canalizare şi să se prezinte la Ghişeul Unic al societăţii, din B-dul I.C. Brătianu, nr. 24A, pentru încheierea unui contract cu operatorul serviciului astfel încât să evite sancţiunile prevăzute de legea menţionată”, transmite SC Apă Canal 2000 SA. 

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top