Se organizează concurs pentru funcția de manager al Spitalului Vedea

spitalul-sfmaria-vedea-e1537387029945

De curând, a fost scoasă la concurs funcția de manager al Spitalului de Psihiatrie „Sf. Maria” Vedea. La acest moment, unitatea medicală se află sub coordonarea ec. Tatiana Preduț.

Care sunt condițiile de înscriere

Unitate medicală aflată în reţeaua de spitale publice a Consiliului Judeţean Argeş, Spitalul de Psihiatrie „Sf. Maria” Vedea organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager-persoană fizică.

Candidaţii interesați trebuie să fie absolvenţi de studii superioare şi să aibă licenţă sau master în medicină, specializarea medicină, medicină dentară, specializarea medicină dentară, științe juridice sau științe economice, precum şi cel puţin 5 ani vechime în specialitatea studiilor.

De asemenea, este obligatoriu ca persoanele care candidează la funcţia de manager să nu fi fost condamnate (cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea), precum şi să nu fi fost destituite sau sancționate disciplinar în ultimii cinci ani.

Calendarul desfășurării concursului

Dosarele de înscriere se vor depune la Secretariatul Spitalului de Psihiatrie „Sf. Maria” Vedea, situat în comuna Vedea, str. Principală, județul Argeș, până cel târziu la data de 7 aprilie 2023. Concursul se va desfășura în două etape: etapa de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunțul de concurs, care este eliminatorie, şi cea de susţinere a probelor de evaluare, care cuprinde proba scrisă constând într-un test-grilă de verificare a cunoştinţelor (18 aprilie a.c.) şi proba orală constând în susținerea proiectului de managment (24 aprilie a.c.).

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top