Coronavirus | Niciun caz nou de coronavirus în 11 judeţe din ţară

11 judeţe din ţară nu au mai raportat în ultimele 24 de ore niciun nou caz de infectare cu coronavirus, potrivit comunicatului trimis astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. Cele 11 judeţe sunt: Arad, Bistriţa-Năsăud, Caraş-Severin, Călăraşi, Covasna, Dolj, Gorj, Neamţ, Sălaj, Teleorman, Timiş.

Până astăzi, 22 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 24.291 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.031 au fost declarate vindecate şi externate, a mai comunicat GCS.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 246 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 195 de pacienţi

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 1.258 de persoane. Alte 71.895 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 630.374 de teste.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top