Senatorul Dan Bica: „5 unităţi şcolare din Argeş, beneficiare ale HG privind amenajarea grupurilor sanitare”

6-Danut-Bica-PNL-1520

Guvernul a aprobat săptămâna trecută o Hotărâre inițiată de ministrul Educației, Ligia Deca, și care a fost avizată favorabil de ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Adrian Ioan Veştea, și de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

Prin aceasta, se aprobă repartizarea unor sume de bani pentru continuarea lucrărilor de amenajare a grupurilor sanitare și asigurarea de utilități a acestora la unitățile de învățământ preuniversitar de stat care au fost finanțate în anul 2022 și ale căror lucrări nu au fost realizate sau finalizate până la 31 decembrie 2022.

”Printre lucrările de amenajare a grupurilor sanitare se numără și Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu” din Ștefănești, județul Argeș, cu o sumă de 143 mii lei. De asemenea, s-a aprobat repartizarea unor sume de bani pentru finanțarea lucrărilor de amenajare a unor grupuri sanitare și asigurarea de utilități a acestora la unități de învățământ preuniversitar de stat care nu dispun de grupuri sanitare conforme. Între acestea se numără și Școala Gimnazială Șerboeni, comuna Buzoești, cu o sumă de 81 de mii lei, Școala Gimnazială Vulpești, comuna Buzoești, cu o sumă de 100 mii lei, Școala Gimnazială Glîmbocata, comuna Leordeni, cu o sumă de 143 mii lei și Școala Gimnazială Babaroaga, comuna Mozăceni, cu o sumă de 56 mii lei”, a declarat Dan Bica, senator PNL de Argeș.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top