Sorin Sorescu, directorul DSVSA Argeș, invitat să participe la un workshop international și interinstituțional organizat de OMS

Directorul DSVSA Argeș, Sorin Sorescu, va participa alături de alți patru directori de DSVSA-uri din țară la un workshop internațional și interinstituțional organizat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor (WOAH) și Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO). Evenimentul va avea loc în perioada 20-22 martie a.c. la Hotelul Hilton din Sibiu.

Scopul întâlnirii este armonizarea legislației sanitare internaționale. Participanții vor fi reprezentanți din șase ministere și autorități naționale, printre care Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Agriculturii, Ministerul Mediului, Ministerul Sănătății, Ministerul Apărării și ANSVSA. Workshop-ul va analiza relațiile interinstituționale și va identifica punctele tari și punctele slabe în comunicarea dintre instituții. Vor fi organizate șapte ateliere de lucru pentru a discuta cu reprezentanții tuturor celor șapte instituții de prim rang și pentru a aborda problemele întâmpinate și soluțiile propuse. Sorin Sorescu a declarat că este important să se identifice vidurile legislative și să se găsească soluții adecvate. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top