Narcis Mircescu, senator USR Argeș: „Șantierul drumului expres Craiova-Pitești este complet înghețat”

Narcis Mircescu, senatorul USR de Argeș, critică guvernanții PSD și PNL pentru situația în care se regăsește șantierul drumului expres Craiova – Pitești, despre care afirnă că este ”complet înghețat, deși condițiile de construcție sunt ideale”.

„Județul Argeș rămâne un exemplu elocvent al neglijării din partea guvernanților PSD și PNL în ceea ce privește infrastructura rutieră.

Șantierul drumului expres Craiova – Pitești este complet înghețat, deși condițiile de construcție sunt ideale. Sorin Grindeanu a promis că va inaugura acest tronson în 2023, apoi a mutat promisiunea pentru anul acesta. Însă nu a pus banii necesari în bugetul de la Transporturi, iar rezultatele din teren se văd. În acest ritm, argeșenii nu vor circula într-o oră până la Craiova doar pe drum expres nici în 2024.

USR a semnat contractul de lucrări pentru sectorul argeșean al drumului expres încă din 2021, cu speranța că vom beneficia de o conexiune mai rapidă și mai sigură între Craiova și Pitești. Cu toate acestea, așteptările de finalizare pentru acest an par să fie doar un vis frumos, având în vedere că stadiul actual al lucrărilor este departe de a fi satisfăcător.

Guvernanții partidului unic PSD-PNL, în loc să se implice și să își onoreze promisiunile, par să fie mai interesați de alte priorități, cum ar fi comasarea alegerilor”, a transmis într-un comunicat senatorul Narcis Mircescu.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top