Surprize, surprize! Soția primarului condamnat intră în cursa pentru Primăria Vlădești

elena-dica-hristu

Fostul primar al comunei Vlădești, Cristian Dică-Hristu, exclus de pe scena politică în urma unei condamnări cu suspendare, a făcut publică duminică după-amiază decizia ca soția sa, Elena, să candideze pentru funcția de primar al localității. După o întâlnire de familie, s-a convenit că Elena va continua proiectele începute în timpul mandatului lui Cristian Dică-Hristu.

Iată declarația integrală postată pe Facebook în această după-amiază:

”Dragi cetateni ai comunei Vladesti,
Doresc să fac un anunț oficial si personal. In urma ultimelor evenimente politice din viata mea si în urma discuțiilor din cadrul familiei am decis ca munca mea (proiectele in curs si viitoare) în folosul comunității noastre să fie continuate de soția mea, DICA-HRISTU ELENA.
Sunt dezamăgit ca în cele aproape 5 luni de când nu mai sunt Primar să văd că orgoliul, ambiția, frustrarea și aroganta să primeze înaintea dezvoltării localității noastre . Când am spus ca ma voi retrage din viata politică nu am glumit , dar evenimentele din această perioadă mi-au schimbat sentimentele ” politice”, cu speranta că vom putea reface bunul mers al lucrurilor din perioada cât am fost PRIMAR. Multumesc celor care au susținut această idee, astfel toate proiectele initiate vor fi realizate cu responsabilitate și seriozitate, având toată încrederea că ne putem baza pe sprijinul dvs. în acest demers .
Vă mulțumesc pentru înțelegere si susținere!
Vă doresc ca în următoarea perioadă sa aveți parte de liniște, speranță si multă sănătate.
Întotdeauna alaturi de dumneavoastră,
Cristian Dică-Hristu.”
, a postat fostul edil al comunei Vlădești pe contul său de socializare. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top