TU CÂND SCOȚI GUNOIUL? INSTALEAZĂ 𝗔𝗥𝗔! Vei ști exact când vine mașina de colectare

40d06ef6-1706-4f10-8adc-2e461e4ba295

♻️ Descarcă aplicația 𝗔𝗥𝗔, o instalezi, setezi localitatea* (𝘷𝘦𝘻𝘪 𝘭𝘪𝘴𝘵𝘢 𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘪 𝘫𝘰𝘴) în care te afli și vei primi notificare din timp ca să pregătești pubela pentru colectarea deșeurilor. Vei fi, de asemenea, informat legat de tipul deșeurilor ce urmează să fie colectate sau dacă apare o modificare în programul de colectare.
♻️ Ai multe alte funcții utile, inclusiv un ghid de separare a deșeurilor în vederea reciclării acestora. Poți pune inclusiv un reminder cu o zi înainte de ridicarea deșeurilor, poți cere o nouă pubelă sau poți realiza o comunicare directă prin intermediul aplicației cu operatorul tău de salubritate.
♻️ 𝗔𝗥𝗔 este aplicația care te ajută să colectezi și să reciclezi mai ușor deșeurile menajere, disponibilă acum și în județul Argeș, în localitățile enumerate mai jos, unde operator este societatea Salubris S.A. Lista localităților și operatorii de salubritate vor crește constant, așa că o poți instala din timp.

LISTA CELOR 42 DE LOCALITĂȚI, DIN ZONA CENTRALĂ A JUDEȚULUI, ÎN CARE SERVICIILE ARA SUNT DEJA DISPONIBILE:

Albota, Bascov, Băbana, Bălilești, Beleți-Negrești, Bogați, Boțești, Bradu, Budeasa, Călinești, Căteasca, Ciomăgești, Cocu, Coșești, Cotmeana, Cuca, Davidești, Dârmănești, Dobrești, Drăganu, Hârtiești, Leordeni, Mălureni, Mărăcineni, Merișani, Micești, Mihăești, Mioveni Morărești, Moșoaia, Oarja, Poiana Lacului, Priboieni, Rătești, Săpata, Stâlpeni, Stefanesti, Țițești, Topoloveni, Uda, Vedea, Vulturești.

Detalii pe https://myara.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top