Veste bună pentru argeșeni! O nouă fabrică își va deschide porțile – Sute de locuri de muncă vor fi create!

BeycelikGestamp-original-1024x683

O nouă fabrică este în construcție la doar câțiva kilometri distanță de Pitești, în comuna Dârmănești. Acest proiect este condus de Beyçelik Gestamp, o importantă companie producătoare de piese auto de origine turco-spaniolă.

Beyçelik Gestamp are deja o fabrică în județul Argeș, tot în comuna Dârmănești, acolo unde lucrează sute de persoane.

Noua fabrică se află în ultima etapă de finalizare. Aceasta va ocupa o suprafață de 22.000 de metri pătrați și va produce componente auto destinate vehiculelor Dacia și Ford Otosan. Primarul comunei Dârmănești, Emilian Ciolan, a confirmat că noua fabrică de piese auto va fi inaugurată în acest an.

”Viitoarea fabrică ce va fi deschisă în acest an la Dârmănești este o investiție foarte bună și importantă pentru comunitate. Legat de impozite, este vorba de un milion de lei anual, la care se adaugă impozitele pe salarii. Cei de la Beyçelik Gestamp au primit acum câțiva ani ofertă din Bulgaria pentru a deschide o nouă fabrică, bulgarii punându-le la dispoziție și concesionarea gratuită pentru câteva zeci de ani a terenului. Însă directorul de aici al fabricii i-a refuzat pentru că a dorit să se extindă la Dârmănești”, a declarat primarul comunei Dârmănești, Emilian Ciolan, conform Buget.ro. (A.N)

Sursa foto: argesulonline.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top