Video | Fotbaliștii de la FC Argeș i-au învăţat fotbal pe elevii de la Brătianu

În cadrul unei campanii de promovare a fotbalului în rândul tinerilor – ”Învăţaţi-vă copiii să iubească FC Argeş!”, jucătorii echipei FC Argeș au fost prezenţi la Colegiul I.C. Brătianu, pentru un meci demonstrativ cu o selecționată a acestei unități de învăţământ.

Andrei Ureche, Andrei Tofan, Grigore Turda, Ionuţ Mihăescu, Cezar Mihalache și Radu Bîrzan au intrat în teren, în timp ce Raul Costin, Cătălin Barbu, Ionuț Șerban, au luat loc pe banca de rezerve, alături de cei doi antrenori, Emil Săndoi și Valentin Năstase.

Sala de sport a colegiului Brătianu s-a dovedit neîncăpătoare, elevii participând în număr mare la acest eveniment, pentru a-și susține favoriții. De aceeași susținere s-au bucurat și jucătorii de la FC Argeș, care au fost încurajați de componenții Peluzei Nord.

Partida a fot câștigată de experimentații fotbaliști ai lui FC Argeș, dar ceea ce a contat a fost faptul că tinerii liceeni s-au bucurat de prezența fotbaliștilor, spectacolul fiind asigurat. La final elevii au făcut poze împreună cu jucătorii și cu antrenorii.

Liceenii au fost invitați să-i susțină pe fotbaliștii de la FC Argeș la partida pe care aceștia o vor disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, împotriva formaţiei ACS Poli Timişoara, în acest scop fiindu-le oferite 100 de invitații.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top