PRIMA VET PITEȘTI – Cel mai mare spital veterinar din sudul României se va deschide luna viitoare!

spitalul-veterinar-prima-vet-696x392

Prima Vet Pitești, cea mai mare și mai bine dotată unitate medicală veterinsră din sudul țării, vs fi inaugurstă pe 20 februarie a.c. .

Noul spital veterinar regional de calificat ca fiind de grad doi, este unul dintre cele mai mari și moderne spitale de acest gen din sudul României, respectiv Sud-Estul Europei. Noul spital veterinar din municipiul reședință de județ (Pitești n.red) este parte a rețelei de spitale Prima Vet, care deține mai multe clinici în Capitală (cartierele Militari, Rahova și Drumul Taberei).
Clinicile oferă servicii medicale de endoscopie veterinară, precum și imagistică și intervenții chirurgicale la cele mai înalte standarde disponibile la nivel european. Iubitorii de animăluțe și nu numai vor beneficia, pentru patrupedele lor, de analize medicale complexe, consultații pentru toate specialitățile medicale veterinare, laserterapie, ambulanță, farmacie veterinară, servicii de înfrumusețare și chiar cazare în regim hotelier.
Prima Vet Pitești va oferi servicii non-stop, fiind singurul loc din oraș unde animăluțele vor putea fi tratate non-stop, incluzând și situații de urgență când este necesară o intervenție chirurgicală. (Antoniu Neguț)

Sursa foto: www.universulargeșean.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top