BIOSTIL – magazinul din Pitești cu produse ecologice dedicat unui stil de viață sănătos!

IMG_20240409_125407

Biostil este un magazin specializat în produse ecologice și naturale, oferind clienților săi o varietate de opțiuni pentru cei interesați de un stil de viață sănătos și sustenabil.

Magazinul este situat pe bd. Nicolae Bălcescu, nr. 150, în municipiul Pitești și este o destinație cu tradiție pentru argeșenii preocupați de protejarea mediului înconjurător și de adoptarea unor alegeri mai sănătoase în ceea ce privește alimentația și produsele de îngrijire personală.

Biostil oferă o gamă extinsă de produse BIO, printre care:

  • Alimente organice: Fructe și legume proaspete de sezon, cereale integrale, lactate organice, produse de panificație fără gluten, dulciuri și gustări naturale.
  • Produse cosmetice naturale: Șampoane și balsamuri organice, săpunuri naturale, creme hidratante, uleiuri esențiale și alte produse de îngrijire a pielii.
  • Detergenți 100% eco-friendly: Detergenți pentru spălat rufe și produse de curățenie, fabricate din ingrediente biodegradabile și prietenoase cu mediul înconjurător.
  • Suplimente alimentare: Vitamine și minerale naturale, suplimente nutritive și produse pentru sănătate și wellness care să vă dea starea de bine de care aveți nevoie..
  • Produse pentru copii: Scutece ecologice, hrană organică pentru bebeluși și produse de igienă naturală.
  • Accesorii eco: Sticle reutilizabile, recipiente pentru depozitarea alimentelor, produse din materiale reciclabile.

Prin produsele pe care clienții le pot găsi pe rafturile sale, dă notă faptul că brandul BIOSTIL este o locație 100% „verde” din toate punctele de vedere și astfel promovează un stil de viață sustenabil și sănătos, reducând impactul negativ asupra mediului înconjurător. Cu o atmosferă prietenoasă și cu un personal calificat și dedicat, Biostil oferă o experiență plăcută și informativă clienților săi. Toți cumpărătorii sunt încurajați să descopere produsele și să primească sfaturi personalizate despre beneficiile acestora.

Program de funcționare:

Luni – Vineri: [12.00] – [19.00]
Sâmbătă: [09.00] – [17.00]
Duminică: închis

Livrăm GRATUIT în municipiul Pitești și în fiecare vineri în Capitală!
De asemenea, vă invităm să ne vizitați siteul www.magazinbiostil.ro pentru a putea fi la curent cu ultimele noutăți și pentru a putea înregistra o comandă!

E-mail: office@magazinbiostil.ro
Tel.: 0754.060.724

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top