CAMERA DE COMERŢ, INDUSTRIE ŞI AGRICULTURĂ ARGEŞ PROMOVEAZĂ EXCELENŢA ÎN AFACERI PRIN „TOPUL FIRMELOR”, EDIŢIA A XXVIII-A

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură (CCIA) Argeș premiază excelența în business prin „Topul Firmelor din Argeș”, ediția a XXVIII-a. Evenimentul va avea loc miercuri, 11 octombrie 2023, începând cu ora 18.00, la Complexul hotelier Star Plaza din Bascov.
Este unul dintre cele mai importante şi aşteptate evenimente de business ale anului organizate în Argeş.

„Ca de fiecare dată, „Topul Firmelor din Argeș” reprezintă un clasament obiectiv și concludent, precum și o bună ocazie de a radiografia performanța economică a firmelor din județul nostru. Organizăm ceremonia de decernare a premiilor Topul Firmelor din Argeș ediția XXVIII, 2023 cu scopul de a recunoaște și aprecia performanța, iar participarea la acest eveniment poate fi o bună oportunitate de a-i întâlni pe cei mai importanți membri ai comunității de afaceri din Argeș și de a sonda noi oportunități de dezvoltare. Este evenimentul celor care fac diferența!”, a declarat George Caval, președintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeș. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top