Coronavirus | Dacia donează spitalului de la Mioveni un aparat de testare COVID-19

Fundaţia Group Renault România, în parteneriat cu Dacia dotează spitalul suport COVID-19 din Mioveni, cu un aparat de testare în valoare de peste 500.000 de lei, conform unui comunicat de presă emis de Group Renault România. În plus, Dacia asigură consumabilele necesare testării, dar şi training-ul necesar personalului medical, pentru utilizarea acestuia.

„Toate acţiunile noastre de mobilizare din această perioadă urmăresc creşterea capacităţii şi vitezei de răspuns a personalului medical şi a societăţii per ansamblu” – a declarat Christophe Dridi , preşedinte director general Dacia şi director general Groupe Renault România.

De la începutul pandemiei în ţara noastră, Groupe Renault România a pus la dispoziţia spitalelor din toată ţara, 150 de maşini Dacia şi Renault. În plus, conform comunicatului de presă, la iniţiativa Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) şi a Parteneriatului Auto Român (PAR), industria auto – constructori şi furnizori, 50 de ventilatoare medicale sunt în curs de a fi reparate cu sprijinul industriei auto şi al Departamentului pentru situaţii de Urgenţă.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top