Spaniolii de la „Arin Express” intră pe piața din România și deschid un nou sediu la Pitești

Transportatorul spaniol „Arin Express” a deschis recent un nou sediu în România, pentru a-și optimiza rutele cu Turcia și Maroc. Situat în Pitești, în zona central-sudică a României, la 110 de kilometri de capitala București, sediul va fi dotat cu structura operațională proprie, „în contact permanent cu sediul nostru din San Sebastian”, spune Mikel Urdiain, directorul general al Arin Express.

Compania este specializată în transportul urgent al mărfurilor pentru echipamente auto și aeronautice. În ultimii ani, a înregistrat o creștere spectaculoasă, iar vehiculele sale circulă în prezent în peste 40 de țări. Pe lângă sediul central din San Sebastian, s-au alăturat Tanger (2006), Barcelona (2016), Istanbul (2018) și, acum, Pitesti.

Locația nu a fost aleasă la întâmplare, deoarece Piteștiul este un important centru industrial și comercial românesc, care găzduiește, printre alte facilități și infrastructuri importante, fabrica de producție auto Dacia -aparținând Grupului Renault. Sectorul auto este, alături de aeronautică, unul dintre punctele forte ale transportatorului spaniol.

„Echipa din noul birou de la Pitești, ne va ajuta, cel puțin inițial, să optimizăm și să creștem baza de date a furnizorilor, realizând o selecție bazată pe o serie de parametri pe care i-am stabilit. Vrem să stimulăm transportul către și dinspre Turcia, iar România este o platformă foarte importantă pentru acest lucru”,

precizează directorul Mikel Urdiain.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top