Curtea de Argeș are un nou consilier local: Bogdan Socaciu (PSD)

bogdan-socaciu-350x270


În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Curtea de Argeș, desfășurată în ultima zi din luna ianuarie, primul punct de pe ordinea de zi a fost depunerea jurământului de către consilierul supleant Bogdan Socaciu (PSD). Acesta a preluat funcția în urma demisiei lui Ionuț Andrei. Bogdan Socaciu a susținut jurământul conform procedurilor legale, angajându-se să respecte Constituția și legile țării, și să își folosească cunoștințele și abilitățile pentru binele locuitorilor municipiului Curtea de Argeș, cu credință și bună-credință, cerându-și ajutorul divin.

Aceasta reprezintă a doua dată în care un consilier local PSD depune jurământul în perioada finală a mandatului. Precedentul a avut loc în luna decembrie a anului anterior, când Silviu Popescu a intrat în Consiliu în locul lui Viorel Popescu, acesta fiind declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate.

Bogdan Socaciu este membru al Comisiei de Comerț și Servicii Publice din cadrul Consiliului Local, având responsabilități specifice în domeniul comercial și al serviciilor publice locale. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top