Nicolae Baciu, noul președinte al FORȚA DREPTEI CURTEA DE ARGEȘ: „Vreau să văd o implicare activă a comunității în procesul decizional și să contribui la dezvoltarea unui mediu mai bun pentru toți”

Forta_Dreptei_Nicu_Baciu

Noul președinte al organizației Curtea de Argeș a partidului Forța Dreptei, Nicolae Baciu, a fost prezent pentru prima dată în calitate de politician la ultima ședință de Consiliu Local. În cadrul acestei întâlniri alesă, au avut loc dezbateri aprinse, iar Baciu a exprimat surprinderea față de tonul și limbajul utilizat de către unii participanți. Baciu a menționat că se aștepta la un nivel mai elevat de comunicare și la un discurs mai educat din partea colegilor săi politicieni, subliniind că există loc pentru îmbunătățiri în acest sens.

De asemenea, Baciu consideră că prezența sa la ședință a fost crucială pentru a înțelege mai bine procesul decizional la nivel local și pentru a-și contura o viziune mai clară asupra nevoilor comunității locale.

În ceea ce privește hotărârile adoptate, în special cea referitoare la trecerea din domeniul public în domeniul privat a unui teren în vederea retrocedării, decizia de respingere a acesteia a fost susținută de Baciu. El consideră că membrii Consiliului Local au luat o decizie corectă și în beneficiul comunității, exprimându-și satisfacția că interesul public a fost prioritizat și că terenul a rămas în domeniul public.

În continuare, Baciu și-a exprimat angajamentul ferm față de dezvoltarea orașului Curtea de Argeș. El dorește să promoveze transparența și responsabilitatea în cadrul Consiliului Local și să contribuie la îmbunătățirea calității vieții pentru toți locuitorii. Baciu a subliniat importanța implicării active a comunității în procesul decizional și și-a exprimat dorința de a contribui la crearea unui mediu mai bun pentru toți cetățenii.

”Mă implic în politica locală cu un angajament puternic față de dezvoltarea orașului nostru, Curtea de Argeș. Vreau să promovez transparența și responsabilitatea în cadrul Consiliului Local și să contribui la creșterea calității vieții pentru toți locuitorii noștri. Aștept ca viitoarele inițiative politice să aibă în vedere nevoile și aspirațiile locuitorilor noștri. Vreau să văd o implicare activă a comunității în procesul decizional și să contribui la dezvoltarea unui mediu mai bun pentru toți”, a declarat Nicolae Baciu.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top