Deputatul Adrian Miuțescu: „PSD și PNL au pus democrația în cui”

forta-dreptei

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, a explicat la o emisiune televizată  că efectele comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare vor fi dintre cele mai nefaste pentru români, punându-se între paranteze atât democrația, cât și dezvoltarea economică.

“PSD și PNL și-au împărțit puterea și tot ei spuneau că vor să facă o înțelegere pe zece ani. Pe mine m-a cutremurat treaba asta, înseamnă că desconsideră total electoratul din România. Noi, cei din opoziție, ar trebui să ne ducem la culcare zece ani? Nu există un echilibru în acest moment, puterea, având peste 60% în Parlament, și-a permis să facă aproape orice.

Cele mai mari partide din țară și-au lăsat doctrinele și statutele la o parte, iar oamenii nu o să mai înțeleagă nimic din campania electorală pentru europarlamentare. Democrația din România este afectată. Această comasare a localelor cu europarlamentarele s-a dorit pentru maximizarea votului celor două partide, PSD și PNL, cu ajutorul primarilor, care sunt interesați să își reînnoiască mandatele. În același timp, s-a dorit salvarea PNL, care era într-o scădere permanentă de popularitate, fiind sub 15% în sondajele reale.

Aceste lucruri sunt făcute în numele stabilității, dar de fapt se urmăresc doar interese de partid, punându-se democrația în cui. Din păcate, vor fi și efecte economice nefaste, măsurile Guvernului din ultima perioadă încurajând inflația”- a declarat deputatul Adrian Miuțescu.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top