Dolo Trans Olimp a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 84 de milioane de euro

cristian dolofan

Cristian Dolofan: „Am menținut strategia de a nu accesa leasinguri”

Compania de transport Dolo Trans Olimp (DTO), controlată de antreprenorul argeșean Cristian Dolofan, a înregistrat în anul 2021 o cifră de afaceri de 407,8 milioane de lei (84 mil. euro), în creştere cu 7,5% faţă de nivelul anului anterior, conform datelor publicate de Ministerul de Finanțe

„Creșterea cifrei de afacere s-a datorat consolidării poziției companiei prin creşterea portofoliului de clienți dar și eforturilor pentru optimizarea cheltuielilor. Am adoptat o strategie financiară realistă privind termenele de încasări și plăți, acceptate și de clienții și de furnizorii noștri. Am înregistrat o evoluție pozitivă a colectării creanțelor, asigurând astfel sustenabilitatea și îmbunătățirea structurii companiei. În plus, am evitat șocurile în asigurarea lichidităților și ne-am gestionat coerent resursele.“, a declarat Cristian Dolofan, CEO-ul companiei.

Profitul companiei se ridica la 7,5 de milioane de lei anul trecut, faţă de 2,9 de milioane de lei anul anterior. Compania a ajuns la 488 de angajaţi. ”Am menținut strategia și anul trecut și anul acesta de a nu accesa leasinguri sau alte produse de îndatorare pe termen scurt/lung și ne concentrăm pe stabilitatea companiei și consolidarea flotei în perioada următoare și în consecință – creșterea echipei de angajați”, a mai precizat Cristian Dolofan.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top