Incident grav la Spitalul Floreasca. O pacientă a luat foc pe masa de operaţie!

Un incident foarte grav s-a petrecut în timpul unei operații la Spitalul Floreasca din Capitală, o pacientă fiind arsă în timpul intervenției realizate de medicul Mircea Beuran.

Ministrul Sănătăţii Victor Costache a confirmat incidentul şi spune că a trimis corpul de control a spital pentru a verifica ce s-a întâmplat. Victor Costache a precizat că vor fi luate „toate măsurile”, dar că nu vrea să se antepronunțe fiind vorba despre un posibil caz de malpraxis.

El a precizat că a fost contactat medicul Mircea Beuran, care a spus că nu poate veni la spital în acest weekend, dar luni va avea loc o discuție cu acesta. Ministrul a precizat că familia pacientei intenționează să se adreseze Colegiului Medicilor.

Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei a declanşat verificări in acest caz.

Update: Medicul Mircea Beuran a explicat sâmbătă seara, la Antena 3, că nu era în sala de operaţii în momentul producerii incidentului, că a participat ulterior, în altă sală, la intervenţia care a vizat pacienta, preluând operaţia şi finalizând-o, că a anunţat familia femeii şi conducerea spitalului în legătură cu ceea ce s-a întâmplat.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top