Instanța s-a pronunțat. Ce au decis magistrații în legătură cu cererea de suspendare a adopției Sorinei

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins, vineri, cererea de suspendare a executării deciziei judecătoreşti prin care Sorina, fetiţa de la Baia de Aramă, a fost adoptată de către un cuplu de români din SUA.

Judecătorul Ionel Grigorie de la Curtea de Apel Craiova a declarat, vineri, pentru News.ro că hotărârea magistraţilor Curţii de Apel Craiova are character închis.

”Astăzi (vineri – n.r.) s-a judecat suspendarea hotărârii de adopţie în cazul Sorinei, însă decizia are character închis. Săptămâna viitoare se va judeca revizuirea sentinţei de adopţie, dar şi aceasta are character închis”,

a declarat Ionel Grigorie.

Sorina a fost luată de autorităţi din locuinţa asistentului maternal din Mehedinţi care a crescut-o, după ce a fost adoptată de o familie de români din SUA. Momentul a fost filmat de apropiaţii familiei, iar imaginile au fost postate pe Facebook. În filmare se vede cum copilul, disperat, plânge, se prinde de hainele femeii şi strigă ”mami, nu vreau să plec”, în timp ce procurorul trage de ea şi încearcă să o ducă la maşină, pentru a fi preluată de părinţii adoptivi.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top