KIDS CLUB playground – un spațiu de joacă ideal pentru petrecerea copilului tău!

Îți dorești să organizezi o petrecere aniversară sau un playdate pentru micuțul tău? Cauti un spațiu interactiv, sigur și curat unde să se simtă în largul lui? Sau poate ești în căutarea unui loc de întâlnire pentru o sesiune de joacă distractivă? KIDS CLUB playground este locul ideal pentru tine și copilul tău! Aici, ei vor experimenta momente minunate, interactive și pline de distracție alături de prietenii lor, intr-o lume dedicată copilăriei!

Vă oferim 4 motive pentru care să alegeți locația noastră pentru petrecerea micuțului tău!

💫 La KIDS CLUB playgrund, avem un spațiu de joacă generos și minunat, fiind unul dintre cele de mari dimensiuni din Pitești, special creat pentru copii. Totodată, alături de cei mici se pot distra și adulții, intrând în jocurile celor mici!

Ne dorim ca cei mici să se distreze la maxim într-un mediu sigur și distractiv!

👩‍🍳 Echipa KIDS CLUB playground este specializată în organizarea evenimentelor pentru copii. Cu experiența noastră și atenție la detalii, suntem ferm convinși că ziua lor va fi gestionată impecabil de către personalul nostru specializat în petreceri reușite pentru cei mici!

🎉 Alegând KIDS CLUB playground, elimini stresul pregătirilor și a curățeniei de înainte și după eveniment! Poți să te bucuri pe deplin de momente frumoase alături de invitați.

🍽️ La KIDS CLUB playground, avem acces la opțiuni de meniuri delicioase pentru toate vârstele. Toate meniurile sunt special create pentru copii și adulți, asigurăndu-ne că toată lumea va pleca mulțumită. Acestea sunt stabilite de comun acord cu minim 48 de ore înainte de eveniment. De menționat faptul că, toate meniurile atât pentru copii, cât și pentru adulții însoțitori sunt realizare exclusiv la Pizzeria Mamma Mia – aceasta fiind partenerul nostru permanent pentru catering.

🌟 Contactează-ne ACUM pentru mai multe detalii și rezervări și solicită o ofertă personalizată!

petrecerepentrucopii #petrecerecopii #kidsclubplayground #organizampetreceripentrucopii #copii #zambete

Adresa: Pitesti, Argeș, Romania
strada C.A. Rosetti, nr.2C
Telefon: 0723.034.251

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top