MEDITAȚII GRATUITE pentru elevi la Biserica ”Sfintele Femei Mironosiţe” din cartierul Găvana!

Sub îndrumarea Înaltului Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, elevii de clasa a VIII-a primesc o oportunitate deosebită: meditații gratuite la limba română și matematică, desfășurate în incinta Bisericii Sfintele Femei Mironosiţe din Piteşti, situată în cartierul Găvana. Această inițiativă benefică este încheiată sub îndrumarea Înaltului Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, în beneficiul a 13 copii.

„Părintele Găvana IV organizează sesiuni de meditații gratuite pentru tinerii elevi. Dincolo de conceptele academice, este evident că educația contribuie la umanizarea individului încă de la începuturile sale, formându-l ca ființă socială capabilă să trăiască în armonie cu semenii săi. Chiar dacă educația ar putea părea facultativă sau neglijabilă pentru o ființă izolată, viața umană este marcată de interacțiunea cu ceilalți, ceea ce subliniază importanța esențială a educației.”

„Între februarie și iunie 2024, în incinta Centrului Socio-Cultural „Sfânta Maria Magdalena” al parohiei Găvana IV din Pitești, se desfășoară gratuit sesiuni de meditații la Limba și Literatura Română și Matematică pentru elevii de clasa a VIII-a, susținute de profesori specializați. Părintele Victor Marius Pleșa este coordonatorul grupei de 13 elevi care participă săptămânal la aceste sesiuni”, transmit reprezentanții Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului. (A.N)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top