Argeșeanul Constantin Cuțic – liberalul de(VOTAT) ca primar al comunei Stâlpeni!

Cu toții ne dorim o schimbare în bine după data de 9 iunie. Cu toții ne dorim ca destinele noastre să fie conduse de oameni cu frica de Dumnezeu, integri, profesioniști și mai ales…de cuvânt!

În comuna argeșeană Stâlpeni, Constantin Cutic, un tânăr liberal de perspectivă își dorește dezvoltarea armonioasă a localității în care și-a întemeiat o familie și unde locuiește în prezent. Pentru acest lucru, Cutic a decis că este momentul să se implice activ în deciziile administrației locale, motiv pentru care s-a hotarat să intre în lupta electorală pentru funcția de primar al comunei Stalpeni, funcție ocupată în prezent de social-democratul Gabi Șerbănoiu.

Familist convins, credincios, absolvent de universitate și angajat la Automobile Dacia SA, liberalul Constantin Cuțic își dorește doar lucuri de bun simț, utile și de lungă durată pentru comuna Stâlpeni, își dorește mai multă transparență și comunicare între Primărie și cetățeni, in vederea soluționării eficiente a tuturor solicitărilor. Își dorește ca toți copiii din comuna sa învețe într-o școală care să ofere condiții decente pentru studiu, o creșă nouă, o școală și un liceu moderne care să genereze performanță.n

Votează schimbarea! Votează Constantin Cuțic pentru a face o schimbare în Stâlpeni!

Și sănătatea populației este importantă pentru Constantin Cuțic, motiv pentru care își dorește construirea de dispensare și cabinete de permanență pe teritoriul comunei

Atragerea de fonduri europene pentru infrastructură – o prioritate în mandatul său de primar dacă va fi ales. Siguranța pietonilor și desfășurarea unui trafic rutier în condiții optime sunt, de asemenea, prioritare pentru tânărul liberal care își dorește să fie noul primar din Stâlpeni!

Împreună pentru Stâlpeni!

Rețele de utilități – Se dorește atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea rețelelor de gaze, electricitate, apă și canalizare pe toată suprafața comunei! „Niciun locuitor nu va fi uitat!”, acesta este unul din mesajele transmise de Constantin Cuțic.

Votați cu încredere pentru o comună mai prosperă!

Nu în ultimul rând, liberalul Constantin Cuțic are și o susținere puternică din partea partidului, fiind alături de el ministra Justiției, Alina Gorghiu, actual președinte PNL Argeș și fostul prefect al județului, avocatul Radu Perianu, candidatul PNL pentru Consiliul județean Argeș.

Cuțic și echipa sa de consilieri – cea mai bună alegere pentru Stâlpeni

Pentru că este integru, fara scheleți in dulap sau interese dubioase, Constantin Cuțic și-a dorit să se înconjoare de oameni asemeni lui, motiv pentru care și-a format o echipa de consilieri profesioniști și dornici de muncă!

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top