Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș: „PSD își reafirmă angajamentul de continuare a susținerii antreprenorilor români!”

252589607_6742683779090183_4166126009679565100_n

De la intrarea la guvernare și până acum, programele și măsurile gândite și promovate de PSD în favoarea antreprenorilor români reprezintă echivalentul a 6 procente din PIB, spune Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș. „Este un sprijin fără precedent, de trei ori mai mare decât în guvernările Cîțu și Orban.

  • 4,6- 4,8% din PIB este creșterea economică a României, în ultimele prognoze ale FMI și Băncii Mondiale. O contribuție majoră au avut IMM-urile, ca rezultat al diverselor scheme de sprijin de care au beneficiat.
  • 6% din PIB, respectiv 17 miliarde de euro, reprezintă angajamentul în programe și măsuri dedicate IMM-urilor, din nov 2021 și până-n prezent.
  • 4 miliarde de euro este valoarea totală a ultimului set de programe recent lansat sub titulatura generică IMM INVEST PLUS după aprobarea Comisiei Europene.
  • 7% din PIB – aprox. 19 miliarde de euro – sunt fondurile totale pentru investiții publice alocate de actuale guvernare – cea mai mare sumă de la Revoluția din 1989 – cu efecte benefice majore asupra mediului de afaceri românesc, inclusiv IMM-uri.
    PSD își reafirmă angajamentul de continuare a susținerii antreprenorilor români!”
    , transmite deputatul Nicolae Pavelescu.
Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top