Omul de afaceri Liviu Nicolae este noul președinte al COAL Argeș

Liviu Nicolae - COAL Argeș

Dublu eveniment, astăzi, dedicat antreprenorilor din județul Argeș. La Curtea de Argeș a avut loc dezbaterea publică „Radiografia statistică a mediului de afaceri argeșean” și Conferința de alegeri în cadrul Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș.

pnl arges 3 - Liviu Nicolae este noul președinte al COAL Argeș

Începând de astăzi, omul de afaceri Liviu Nicolae este președintele Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș. În deschiderea evenimentului a cântat artista Mădălina Lupu. În cadrul dezbaterii „Radiografia statistică a mediului de afaceri argeșean”, specialiști din ministerul Finanțelor, ministerul Muncii și parlamentari au răspuns întrebărilor antreprenorilor argeșeni. De asemenea, au fost căutate soluții pentru protejarea și creșterea mediului de business local.

pnl arges 2 - Liviu Nicolae este noul președinte al COAL Argeș

Dezbaterea a fost interactivă, cu întrebări pertinente pe teme de interes fiscal, de protecție a muncii sau legate de atragerea fondurilor europene și guvernamentale.
Mulțumim, Alina Gorghiu, Alin Chitu, Alin Ignat, Nancu Dumitru, Cătălin Boboc, Sebastian Busi, Razvan Mitu pentru întreg suportul și pentru participarea la dezbaterea antreprenorilor!”, transmite printr-un comunicat PNL Argeș.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top