Primăria comunei Ungheni – ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE

anunt

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare U.A.T. UNGHENI, titular al proiectului: „Infiinţare de sisteme individuale adecvate (SIA) de colectare şi epurare a apelor uzate in comuna Ungheni, judeţul Argeş”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Infiinţare de sisteme individuale adecvate (SIA) de colectare şi epurare a apelor uzate in comuna Ungheni, judeţul Argeş”.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la  APM Argeş cu sediul în Piteşti, str. Egalităţii, nr.50, județul Argeş, în zilele de luni-vineri între orele 10:00-13:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Argeş, în termen de 10 zile de la data publicarii anunţului pe pagina de internet a APM Argeş.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top