Primarul de la Mărăcineni a câștigat premiul ”Gospodar la țară”, acordat la Gala Fundației Naționale pentru Civilizație Rurală „Niște Țărani”

dascalu-premiat

Primarul comunei argeșene Mărăcineni, Nicolae Dascălu, a fost distins cu premiul „Gospodar la țară” în cadrul Galei Premiilor Fundației pentru Civilizație Rurală „Niște Țărani”. Această recunoaștere a avut loc în cadrul celei de-a 26-a ediții a galei, desfășurată la București în data de 30 ianuarie 2024 și organizată de Dinu Săraru.

La această prestigioasă ediție a Galei, alți nominalizați pentru Marele Premiu „Niște Țărani” au inclus scriitorii Ștefan Mitroi și Nicolae Rotaru, etnologul Corina Mihăescu, precum și actorul Dorel Vișan. În cadrul categoriilor pe secțiuni, personalități notabile precum Dana Rogoz, actriță și regizoare, au fost nominalizate pentru Premiul „Eco – Etno – Folk – Film”, în timp ce Mihai Ghiță, realizator și prezentator de emisiuni de radio și TV, a fost în curs pentru Premiul „Cuvântul care zidește”.

Nicolae-Liviu Dascălu, primarul localității Mărăcineni, județul Argeș, a fost recompensat cu premiul „Gospodar la țară”. Acest recunoaștere vine ca o apreciere a eforturilor sale în dezvoltarea comunității și a zonei rurale pe care o administrează.

Alte premii au fost acordate în diverse categorii, de la investiții eficiente în mediul rural la acțiuni umanitare și filantropice. Acest eveniment de amploare reprezintă un moment de recunoaștere a contribuțiilor aduse în diverse domenii de către personalități implicate în promovarea și susținerea valorilor rurale.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top