Simona Bucura Oprescu (PSD) „La Popești legenda continuă”!

### Momente emoționante azi la Popești cu ocazia inaugurării Bazei Sportive “Viorel Turcu”!

Am participat la eveniment împreună cu deputații Aurel Bălășoiu, Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, cu vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu, cu primarul de la Albota, Ion Dumitru, președinte ACOR Argeș, cu primarul Sorin Popescu și viceprimarul Georgel Burcea de la Râca, cu primarul Iliuță Dragu și viceceprimarul Marin Pană de la Recea, cu consilierul județean Nicoleta Nicolescu și aleși locali.

Viorel Turcu, copilul care a dansat cu balonul rotund în țărâna din Popești pentru ca mai apoi să ajungă campion național al României la fotbal cu #FC_Argeș, Steaua și Dinamo, continuă să inspire copiii pentru a face performanță în sport.Și tot astăzi, membrii Ansamblului Murgulețul din Popești, fani înflăcărați ai echipei FC Argeș, prin frumusețea și vitalitatea jocurilor populare locale au spus o frumoasă poveste despre dans și despre #fotbal pe terenul de sport proaspăt inaugurat.

A fost magic azi și faptul ca l-am întâlnit la Popești pe magicianul Marian Râlea, fapt care mi-a făcut o deosebită plăcere! FC Argeș a împlinit astăzi 69 de ani. La Popești a fost inaugurată o bază sportivă. Asta arată că avem identitate și viitor!
Îl felicit pe domnul primar Ion Mihai de la Popești și echipa unită în jurul său – viceprimarul Cornel Trâncă, Consiliul Local Popești, specialiștii din aparatul propriu al Primăriei – precum și Consiliul Județean!
Datorită acestei echipe comuna Popești respiră viitor!”

(Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș)

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top