START în Raliul Argeșului 2020

Startul Raliul Argeșului CATENA – Powered by Peugeot 2020 a fost dat în această după-amiază, la ora 16.30, din parcul de service situat în centrul municipiului Pitești, concurenții fiind direcționați către prima probă specială ”Godeni”, noutatea din acest an a Raliului Argeșului, o probă tehnică și dificilă, care va reprezenta prima provocare pentru echipaje.

Sâmbătă, competiția se desfășoară pe Transfăgărășan, între Barajul Vidraru și Cabana Capra, pe virajele spectaculoase de pe malul Lacului Vidraru.

În ciuda pandemiei, numărul de echipaje înscrise în raliu este unul foarte ridicat, aproape 70 de piloți și copiloți fiind prezenți în competiție. Echipajul campion din 2019, format din Simone Tempestini și Sergiu Itu (Skoda Fabia R5), va încerca să repete performanța excelentă de anul trecut, când cei doi s-au impus fără probleme pe probele de asfalt din județul Argeș.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, Cristian Dolofan și Petre Tobă și Enis Arif, împreună cu Carmen Poenaru, sunt echipajele care vor ”alerga” la bordul performantelor modele R5, dar în lupta lor se vor implica, cu siguranță, și Valentin Porcișteanu și Dan Dobre. Echipajul piteștean se va afla la start cu un Mitsubishi Lancer EVO IX.

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top