Surse: Deputatul Cătălin „Mitralieră” Rădulescu se reîntoarce pe scena politică! Acesta ar fi coordonator al partidului S.O.S., în Argeș

Catalin Radulescu

Rădulescu – back in business

Cătălin Rădulescu, cunoscut și sub numele de „deputatul mitralieră”, reia activitatea în sfera politică, alăturându-se categoriei grele alături de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă. Conform informațiilor obținute, se preconizează că el va prelua coordonarea partidului condus de Diana Șoșoacă în județul Argeș.

Deputatul cunoscut pentru stilul său controversat își propune să revină în prim-planul vieții politice, după ce a fost exclus din PSD în 2020 și a încercat să intre în Parlament pe listele Partidului Ecologist Român (PER), relateaza stiripesurse.ro.

„Deputatul mitralieră” este unul dintre cei mai mari susținători ai Dianei Șoșoacă

Potrivit surselor politice, mai mulți foști parlamentari PSD își îndreaptă acum atenția către un nou partid, SOS România, în speranța de a reveni în Parlament. Partidul condus de senatoarea Diana Șoșoacă a obținut un sprijin considerabil în unele sondaje de opinie, devenind o opțiune atractivă pentru foștii parlamentari în căutare de putere.

Totodată, Rădulescu a fost unul dintre cei mai apropiați deputați ai fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, și a susținut legislația controversată anti-justiție adoptată de acesta. Sursele indică faptul că el dorește să își demonstreze relevanța și să se răzbune pe conducerea PSD Argeș, pe care o consideră inoportună si ineficientă. Catalin Rădulescu încearcă să își folosească capitalul de imagine pentru a câștiga susținerea populației în perspectiva viitoarelor alegeri care vor avea loc în acest an. (A.N)

Sursa foto Diana Șoșoaca: impactpress.ro

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top