Video | Congres PSD în Teleorman, marcat de gafe: Ministrului Educației, Ecaterina Andronescu, a încurcat numele județului, cu cel al orașului în care se afla

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei,

Ecaterina Andronescu a încurcat, duminică, numele judeţului în care se afla, pe care l-a numit Alexandria, în loc de Teleorman. Ministrul Educaţiei a vorbit la congresul de alegeri al PSD Teleorman despre situaţia învăţământului din acest judeţ, pe care l-a numit însă Alexandria.

„Întorcându-ne aici în județul Alexandria am fost martorul începutului universității pe care dumneavoastră astăzi o aveți aici”,

a spus ministrul Educației.

Într-un Guvern care a făcut Teleormanul celebru în România, este greu de înţeles cum Ecaterina Andronescu, la al patrulea mandat de ministru al Educaţiei, a putut să confunde municipiul de reşedinţă cu judeţul.

Nici vicepreședintele ALDE, Virgiliu Cocoșilă, nu s-a lăsat mai prejos. Acesta și-a început discursul cu un salut tovărășesc: „Bună ziua, Partidului Socialist Democrat”. A fost imediat contrazis: „Partidul Social Democrat, bă!”

Comentează prin Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top